Reviews

Read all of our wedding reviews on our Seitanidis Storefront at Wwlogo 83x19

Σχετικά με τον προϋπολογισμο/budget

Σχετικά με τον προϋπολογισμό/budget

μίας τελετής/εκδήλωσης

«Πόσο κάνει; Πόσο θα μου κοστίσει; Γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές; Να επιλέξω κάτι καλό και φτηνό; Θέλω όλοι οι καλεσμένοι μου να περάσουν ωραία. Θέλω να χορεύουμε μέχρι το πρωί. Δε θέλω να ακούσω αυτά που άκουσα όσες φορές πήγα σε γλέντι/party. Θέλω το καλύτερο. Θέλω να μιλάνε όλοι για το party μας, όσος καιρός και να περάσει.»

Αυτές είναι κάποιες από τις σκέψεις οι οποίες προκύπτουν κατά τη διαδικασία έρευνας που κάνει ένα ζευγάρι για να καταλήξει στον ειδικό που θα επιμεληθεί το party/γλέντι.

Ερώτηση: Υπάρχει καλό και φτηνό; Απάντηση: Βεβαίως και υπάρχει, αν το σύνολο των υπηρεσιών ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και αυτό που εισπράξετε από τους καλεσμένους σας τις επόμενες μέρες είναι κάτι σε «απίθανο», «τρομερό», «απίστευτο», και όλα αυτά ενώ είχατε εμπιστευτεί τον άνθρωπο που σας έκανε μια πρόταση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Ερώτηση: Υπάρχει δηλαδή ακριβό και όχι καλό ή υπερτιμημένο; Απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος υπηρεσιών αναρτημένος από κάποιον επίσημο φορέα του κράτους που να ορίσει «κατώτερες τιμές», ώστε να γίνεται η σύγκριση, και η ελεύθερη αγορά είναι πραγματικά ελεύθερη! 

Σκεφτείτε για μια στιγμή κάπως έτσι: 
(για εκείνη) Πόσο θα κοστολογούσατε το πιο όμορφο νυφικό που ταιριάζει απόλυτα πάνω στον σωματότυπο σας;
(για εκείνον) Πόσο θα κοστολογούσατε το πιο άνετο και extra cool παπούτσι που θα ανέβαζε την ψυχολογία σας; 
(και για τους δύο) Πόσο θα κοστολογούσατε την υπηρεσία διασκέδασης που θα είχε ως αποτέλεσμα ένα απίθανο party/γλέντι; 

Μια πιθανή απάντηση: όσο κάνει το πιο όμορφο νυφικό που υπάρχει και έχει φτιαχτεί για εσάς, μαζί με το πιο άνετο ζευγάρι παπούτσια που έχετε φορέσει και είναι το (!) παπούτσι.

Μήπως είναι μικρό, λοιπόν, το ποσό που έχετε προϋπολογίσει για το κομμάτι της διασκέδασης της γαμήλιας βραδιάς και πρέπει να προσθέσετε λίγα ακόμα χρήματα στον προϋπολογισμό/budget της τελετής, αφού μία φορά θα γίνει το γαμήλιο party και δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια πειραματισμών;

Φροντίστε, λοιπόν, να κάνετε μια ολοκληρωμένη έρευνα. Δώστε το χρόνο που χρειάζεται σε ένα κομμάτι της γαμήλιας τελετής που θα τη χαρακτηρίσει συνολικά και θα συνεχιστούν τα σχόλια για σημαντικό χρονικό διάστημα και μετά το πέρας της.

Αν μπείτε στη διαδικασία πολλών προσφορών κρατήστε σημειώσεις κάθε φορά. Μη συγκρίνετε μόνο τιμές. Εμπιστευτείτε και το ένστικτο σας, και σημειώστε μετά από κάθε επικοινωνία αυτό που σας έκανε θετική και αρνητική εντύπωση.
Μη διστάζετε να εκφράζετε τις απορίες σας, όποιες και να είναι αυτές.

Είμαι ο Νίκος και προσφέρω κάθε φορά τον πραγματικό μου εαυτό πάνω στον τομέα της διασκέδασης, που αφορά μια κοινωνική εκδήλωση/party.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις