Reviews

Read all of our wedding reviews on our Seitanidis Storefront at Wwlogo 83x19

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ "ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ «ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΣΟΔΟΥ»


Θα μπορούσαμε να χωρίσουμε τα ζευγάρια σε δύο (2) μεγάλες κατηγορίες, όσον αφορά τη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα τους συνοδέψει σα μουσικό χαλί την ώρα που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο χώρο όπου έχουν ήδη τακτοποιηθεί οι καλεσμένοι τους: σε αυτά που το τραγούδι το έχουν στο μυαλό τους μια ζωή (την κοινή) και στα υπόλοιπα.

Προφανώς όσον αφορά την πρώτη κατηγορία, δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα απολύτως σχόλιο, όποιο και αν είναι το τραγούδι αυτό. Απλά μέσω του «Σχεδιασμού Διασκέδασης» φροντίζουμε να βρούμε την καλύτερη εκτέλεση ή να τη φέρουμε στα μέτρα μας, προσαρμόζοντας κάποια χρονικά σημεία.
Η δεύτερη κατηγορία, που είναι και αρκετά μεγάλη σε ποσοστό, έχει πολλές παραλλαγές. Στα ζευγάρια που είναι ανάμεσα σε δύο (2) ή περισσότερες επιλογές και ρωτάνε φίλους, τον εαυτό τους, το έτερον ήμισυ και φυσικά τον DJ τους, και σε αυτά που έχουν «μπλοκάρει» για διάφορους λόγους.

Παλιότερα υπήρχε ένας «αυστηρός» κανόνας που εφαρμοζόταν κατά κόρον: το τραγούδι έπρεπε να είναι έντονα ρυθμικό, «ξεσηκωτικό» (για τους καλεσμένους) και αν ήταν και «πρωτότυπο»(*) ακόμα καλύτερα. Ο ιδανικός συνδυασμός!
 (*)«πρωτότυπο»: να μην έχει ακουστεί πολλές φορές σε άλλους γάμους.

Από αυτήν τη γραμμή και κάτω θα μπορούσα να γράψω αναλυτικά όλες τις παραμέτρους για 
·  όλες τις περιπτώσεις, 
·  κάθε εποχή του χρόνου, 
·  κάθε μουσική γαλούχηση, 
·  κάθε χωροταξικό «στήσιμο» των τραπεζιών, 
·  κάθε ιδιαίτερο στυλ γάμου,
·  κάθε ιδιαιτερότητα καταγωγής,
·  κάθε λόγο εντυπωσιασμού,
         και πάει λέγοντας.

Όμως με όλη την αγάπη για αυτήν την επιλογή που πιθανόν να σας έχει μπλοκάρει, έχω να πω τα εξής:
Συμβουλή: μη χαλάτε το χατίρι της νύφης. Παράλληλα, αφήστε το «Σχεδιαστή Διασκέδασης» να το διαχειριστεί. Αυτός ξέρει!
Μέθοδος επιλογής: σας δείχνω τρεις (3) αγαπημένες σας εικόνες, όλες όμορφες. Μία από τις τρεις θα κάνει να λάμψει το πρόσωπό σας περισσότερο. ΑΥΤΗΝ θα επιλέξουμε! (ΝΑΙ ο «Σχεδιαστής Διασκέδασης» έχει έμφυτο ανιχνευτή λάμψης!).

Είμαι ο Νίκος και βοηθάω τα ζευγάρια να δούνε αυτό που πραγματικά τους κάνει να νιώθουν άνετα και χαλαρά… Πως αλλιώς μπορεί κάποιος να διασκεδάσει άλλωστε.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις